Opskrift på hindbærmousse
1 ps frosne hindbær (ca 500 g)
300 g flormelis
1 tsk citronsaft (kan udelades)
4-5 blade husblas
½ L piskefløde
Læg husblas i blød i koldt vand. De frosne hindbær varmes op i en gryde, de skal lige op og koge lidt i et par min og herefter de står på svagt blus i 15 min ( så er du sikker på at alle evt bakterier er væk ) Herefter blendes de med flormelis. Citronsaft tilsættes. Vrid den bløde husblas og kom den i hindbærmassen og rør rundt. Sæt massen på køl i 2-3 timer. Pisk piskefløden, godt stiv. Vend den i hindbærmassen. OBS sørg for at hindbærmassen er helt kold. Sæt hindbærmoussen i køleskabet, gerne natten over. Herefter er moussen klar til brug.
God fornøjelse.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar